Uitzendbureau

Checkmark Labrecruitment
Ruim 17 jaar gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van laboratorium professionals in chemie en life sciences.

ProfiWork Personeelsdiensten
Een professionele, nieuwe speler in de HR branche.

Retro
Een uitzendbureau actief in de sectoren; productie, techniek, logistiek, infra en bouw.

Startpeople
Richt zich op banen in de sectoren; logistiek, industrie, zakelijke dienstverlening en techniek. Van LBO-niveau tot en met HBO niveau. Daarnaast kent zij enkele specialisaties waaronder Medi Interim (gezondheidszorg), telematch (callcenter) en transport (vrachtwagen- en buschauffeurs).

Accent
Is actief in diverse sectoren. Hoofdsector is de administratieve, technische en industriële branche. Je kunt hierbij denken aan banen zoals; cnc operators, lassers, machine/onderhoudsmonteurs, metaalbewerkers en montagemedewerkers. Ook bemiddelen ze in diverse andere banen zoals hefreachtruckchauffeurs, orderpickers, (bouw) timmermannen en frezers/draaiers.

Adecco
De Addeco Group is actief in HR-services en biedt een compleet pakket aan van diverse diensten.

Manpower
Is actief in de volgende branches; productie, logistiek, administratie, callcenter branche, transport en logistiek, industrie en groothandel.

Olympia
Is een algemeen uitzendbureau, thuis in alle marktsegmenten. Extra sterk in branches; magazijn, logistiek, productie, administratief, technische industrie, commerciële functies, detailhandel en metaalindustrie. 

Randstad
Is overwegend actief in de volgende branches; productie, logistiek, administratie, catering, schoonmaak en verkoop. 

Wiertz personeelsdiensten
Wiertz personeelsdiensten is actief in werk op alle opleidingsniveaus van LOB tot HBO. Voor banen in alle branches van horeca tot bouw, van zorg tot techniek en van zakelijke dienstverlening tot de agrarische sector. 

Invite jobs
Is een regionaal uitzendbureau met opdrachtgevers uit verschillende branches. Van LBO tot HBO niveau. Administratief, industrieel, logistiek en techniek. 

Unique
Richten zich niet op bepaalde branches, ze zijn gespecialiseerd in Office functies; administratief, commercieel, financieel en secretarieel.

Q-Interim
Intermediair op de Limburgse arbeidsmarkt. Zijn gespecialiseerd in de branches techniek en logistiek.

Stadion personeelsdiensten
Werkgebied is heel Nederland en daarbij met name Limburg en Noord-Brabant. Zijn actief in de branches; administratief, bouw en techniek, metaal, groen –en schildersbranche.

Tempo Team
Is thuis in alle sectoren, maar toonaangevend in de branches; financiële dienstverlening, food, gezondheidszorg, horeca en catering, industrie, logistiek, overheid en teleservice. Ze hebben ook diverse mogelijkheden voor productiemedewerkers, magazijnmedewerkers, operators, hef/reachtruckchauffeurs en stellingtruckchauffeurs. 

Coulant Interim
Bemiddelt mensen op de arbeidsmarkt in de regio’s Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Weert en Helmond. Actief in uiteenlopende branches van administratie, techniek, industrie, transport, logistiek, ICT, horeca en groenvoorziening. 

Uitzendbureau Partner
Actief op de Limburgse arbeidsmarkt en actief in diverse sectoren zoals; de technische, industriële, bouw, groen en administratieve sector. Van LBO t/m HBO niveau. 

Getechs
General Technical Support is gespecialiseerd in personele dienstverlening in de techniek. 

Creyf’s
Algemeen full-service uitzendbureau. Met name actief in de sectoren; industrie, logistiek, zakelijke dienstverlening, bouw en techniek, detailhandel, zorg en welzijn en kinderopvang.

AB Werkt
Hun kracht ligt vooral in bemiddeling van fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zijn zij actief op zoek naar werknemers in het beheer van de leefomgeving zoals grond-weg- en waterbouw en groenvoorziening. 

Taskers
Actief in de bouw en infra, industrie en engineering en office-finance en sales op VMBO, MBO, HBO en HBO+ niveau.

Trendwork uitzendgroep
Bemiddelt personeel op VMBO, MBO en HBO niveau. Zijn met name gespecialiseerd in de branches; industrie en techniek, transport en logistiek, zakelijke dienstverlening, ICT en de zorg.

Debotech
Actief in geheel Nederland met een focus op de provincie Limburg (maatricht, Sittard, Roermond, Weert, Venlo en Venray). zoekt met name bekwame medewerkers voor bouw en techniek, de medische sector, horeca, administratie, productie, steigerbouw, metaal of voor de industrie.

Vind mij op Linkedin
Blog
Vind mij op Facebook
Volg mij