Ervaringen

Petra, 52 jaar, juni 2015
Angelique is een vroegere collega (in de jaren van ca. 1990 tot 1997) dus qua werken kon ik haar al. Maar hoe ze zich daarna nog zakelijk ontwikkeld heeft vind ik ongelooflijk en heel professioneel. Ze weet waar ze over praat, maar zet ook de puntjes op de i. Veel zakelijke adviezen maar ook de mensenkennis die ze heeft, is iets wat haar op het lijf geschreven staat. Door haar hulp heb ik sinds kort een andere baan. Super!

Jacqueline, mei 2015
Hoi Angelique, Ik wilde je via deze weg laten weten dat ik inmiddels een nieuw contract heb getekend. IDaarom wil ik je nog 1x vanuit mijn hart bedanken, omdat ik dankzij jou een baan en bedrijf heb gevonden waar ik thuishoor! Ik zal dat nooit vergeten. En voor jou dus een hart onder de riem dat jij, jouw vak uitstekend verstaat. Ik zeg proost op de toekomst!

Nicolas 33 jaar, januari 2015
Nadat ik afgelopen jaar mijn baan ben verloren was ik een tijdje kwijt wat ik wilde en wat ik zocht in een nieuwe baan. Mijn vrouw, die Angelique kent via een opleiding, heeft mij met Angelique in contact gebracht.

Mijn probleem is dat ik goed mijn kwaliteiten ken, maar geen idee heb hoe ik deze kan vertalen in een voor mij passend beroep. Het eerste gesprek was ter kennismaking en heb ik als heel prettig ervaren.

Samen hebben we in kaart gebracht waar mijn kwaliteiten liggen, wat mijn werkervaring is en vervolgens hebben we een plan van aanpak gemaakt. Door middel van een aantal testen hebben we inzichtelijk gekregen wat voor type persoon ik ben en van hieruit zijn we verder gaan kijken.

Het plan van aanpak, de persoonlijk begeleiding en Angelique haar kennis en ervaring hebben mij enorm geholpen in het zoeken naar een nieuwe baan. Niet lang daarna heb ik deze ook gevonden.

Angelique, bedankt voor je oprechte interesse en je persoonlijke manier van begeleiden. Absoluut een verrijking voor mij als persoon.

Hawai 47 jaar, september 2014
bedankt 13 jaar lang heb ik een eigen zaak gehad, oktober vorig jaar ben ik gaan nadenken wat ik ging doen want de zaak was door de economische crisis, niet meer rendabel.
Ben in contact gekomen met Angelique Caris en hebt verteld wat mijn bedoeling was en eigenlijk wat ik wilde, was bang dat ik na 13 jaar geen werk meer kon vinden tussen al die werklozen. We hebben goed gepraat en Angelique heeft me geholpen met het opmaken van mijn CV en ondanks dat ik 13 jaar zelfstandig bent geweest heeft zij me het vertrouwen gegeven zodat ik mezelf weer op de banenmarkt durfde te storten. Na veel sollicitaties, heeft Angelique me tips gegeven: geen enkele vacature is hetzelfde dus je CV ook niet, en dat resulteerde tot een baan! Ik mag nu per 1 oktober beginnen en heb nu een jaar lang vastigheid! En in deze tijd van zoveel werklozen ben ik er harstikke blij mee en wil Angelique hierbij heel erg bedanken voor alle hulp.
Maandag 29 september sluit ik definitief mijn winkel en ga een heel nieuw leven tegemoet! Zonder Angelique had ik het niet zover gebracht.
Dank je wel Angelique

Truce, september 2014
Hallo Angelique, Ik laat je even weten dat mijn cv (mede door jou vorig jaar bewerkt) door de netwerkgroep van Open Coffee Weert werd genomineerd voor origineelste cv. Bij het cv heb ik intussen ook netwerkdocumenten (flyer en zakenkaartje) met gelijke lay-out gemaakt. Toch ook voor jou een opsteker, niet?! Nu de baan nog. Grtz, Truce

Jacqueline 39 jaar, juni 2014
Bij deze wil ik je zeer bedanken voor je fijne begeleiding en zeker zal ik je aanbevelen. Ik heb er veel aan gehad.

Thijs 50 jaar, juni 2014
Super CV Bij deze wil ik je hartelijk bedanken. Mede dankzij jouw snelle actie bij het maken van mijn CV en motivatiebrief had ik binnen een week een nieuwe baan. Het was me zelf nooit gelukt om zo'n mooie CV te maken
Nogmaals bedankt!!! Thijs

Truce 57 jaar, januari 2014
Omdat de banenmarkt overspoeld wordt met sollicitanten heb ik Itsmylife om advies en tips gevraagd, zodat ik mijn werkervaringen, cv en social media optimaal kan presenteren. Ik heb nu een prima cv, die qua lay-out goed opvalt. Itsmylife is openhartig en deskundig. Enkele uitzendorganisaties waren heel positief over mijn nieuwe aanpak. Nu nog die baan voor 2014!'

Nathalie 41 jaar, november 2013
In april kreeg ik van mijn werkgever te horen dat ik ontslagen werd. Via mijn advocaat werd overeengekomen dat ik gebruik mocht maken van een outplacementtraject. Ik wilde zelf een bureau kiezen en op advies van mijn advocaat werd dat Itsmylife-loopbaanadvies. Hij had meerdere cliënten doorverwezen naar Angelique Caris en was zeer positief over haar manier van werken en de resultaten die zij boekt. 

Alvorens definitief een keuze te maken heb ik eerst contact gehad met Angelique Caris. Het voelde goed en toen heb ik de knoop doorgehakt en gekozen voor Itsmylife-loopbaanadvies.

Het werd een outplacementtraject van 6 tot 9 maanden. 

Vooral in het begin was ik erg boos over hetgeen mij was overkomen. Angelique heeft mij hierin goed begeleid. Hierdoor kon ik weer vooruit en samen gingen we aan de slag. We brachten allerlei dingen over mijzelf in kaart. Het is een gestructureerd proces. Want toen ik begon aan het zoeken van een vacature en het schrijven van mijn cv en motivatiebrief bleek hoeveel ik over mijzelf had geleerd in de maanden ervoor.

Angelique helpt je ook met het schrijven van een opvallend cv en een motivatiebrief die er uitspringt. Bij de tweede vacature die we samen hadden geanalyseerd en waarvoor we samen een cv en motivatiebrief hadden gemaakt werd ik al uitgenodigd. Gelukkig had Angelique mij ook al veel geleerd over het voeren van een sollicitatiegesprek en hoe ik overkom. Voordat ik naar het sollicitatiegesprek ging hebben we samen het een en ander nogmaals doorgenomen. Dit gaf mij meer zelfvertrouwen en ik denk dat ik dat ook uitstraalde tijdens het gesprek. Ook wist ik heel goed waarom ik daar wilde werken.

De komende maand ga ik beginnen bij mijn nieuwe werkgever. Ik had dit nooit kunnen dromen, vooral niet in de huidige tijd waar veel werkloosheid is. Terugkijkend heb ik er erg goed aan gedaan om voor Itsmylife-loopbaanadvies te kiezen. Wat ik vooral fijn vond is dat Angelique heel goed aanvoelt wat je nodig hebt. Ze weet ook heel goed waar ze mee bezig is en bovenal; ze is er echt voor jou. Je bent niet zomaar een nummer. Ze wil je ECHT helpen. 

Ik ben sterker uit dit hele proces gekomen. Weet wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.

Heel erg bedankt Angelique!!

Lotte 20 jaar, oktober 2013
Ik ben super blij dat ik mijn cv heb opgestuurd voor een make-over naar Itsmylife. Het ziet er nu heel professioneel uit en ik heb nooit beseft dat ik zo veel te bieden heb. Ging er altijd vanuit dat ik weinig werkervaring had en wist dan ook niet goed wat ik in mijn cv moest schrijven. Hartstikke bedankt Angelique.

Truus 57 jaar, oktober 2013
Toen ik mijn baan kwijtraakte werd ik steeds onzekerder over de toekomst. Wie wil nu iemand van mijn leeftijd. Mijn man heeft toen mijn cv gestuurd naar Itsmylife voor een gratis cv check. Toen ik mijn cv terugkreeg met allerlei aanbevelingen, besefte ik dat ik verkeerd bezig was. Vroeger hoefde je niet te solliciteren, zoals dat nu moet. Na de gratis cv check was ik overtuigd van Angelique haar kwaliteiten en heb ik een afspraak met haar gemaakt. De gesprekken en de tips en adviezen die Angelique mij gaf hebben mij erg goed geholpen. Ik ben nu niet meer onzeker en weet wat mijn kwaliteiten zijn. En nu is het zo ver, ik mag op sollicitatiegesprek. Vind het erg spannend, maar met alles wat ik nu weet kom ik veel beter over en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Mandy 26 jaar, oktober 2013
Ik ben erg onder de indruk van hoe mijn cv er nu uitziet. Heel professioneel. Heel erg bedankt Angelique. Ik ga zeker over jou vertellen en iedereen mijn cv laten zien.

Rilana 32 jaar, oktober 2013
Toen ik mijn baan kwijtraakte moest ik gaan solliciteren. Niet gemakkelijk om een goed cv in elkaar te zetten. Wekenlang ben ik ermee bezig geweest en nog steeds niet tevreden over het resultaat. Via Nederweert24 zag ik dat Itsmylife een gratis cv check aanbiedt. Ik heb meteen mijn cv, wat ik tot dan toe af had, gestuurd. Angelique heeft de cv check gedaan en toen kreeg ik aanbevelingen en verbeterpunten. Ik was helemaal heppie de peppie. Uiteindelijk toch maar besloten om de make-over door Angelique te laten doen en nu ben ik nog meer heppie!! Het ziet er geweldig uit en ik blijf er maar naar kijken zo blij ben ik ermee. Ik raad iedereen aan om gewoon voor de cv make-over te gaan. Het is het geld zeker waard en scheelt een hoop gepieker.

Niels 42 jaar, oktober 2013
Wat ik het meest bijzondere vind aan Angelique is dat ze je helpt en ik ook echt het gevoel had dat het om mij ging. Ze maakt tijd voor je en geeft je het gevoel dat ze je echt begrijpt. Ook vind ik dat ze heel veel kennis heeft en heel goed weet wat ik nodig had. Tijdens een van de meest onzekere periodes in mijn loopbaan heb ik veel gehad aan haar luisterend oor en adviezen. Zij hield mij een spiegel voor als ik iets anders zag, waardoor ik tot nieuwe inzichten kwam. Erg prettig heb ik het hele traject ervaren. Uiteindelijk heeft het ertoe geleid dat ik mijn hart heb gevolgd en nu heel positief tegen mijn toekomst aankijk. Bedankt Angelique.

Milou 22 jaar, september 2013 
Ik heb de hulp van Angelique ingeschakeld toen bleek dat mijn gekozen studie toch niet helemaal was wat ik hoopte. Ik wist zelf niet goed wat ik zocht en wou, en hier wilde ik achter komen.


De eerste afspraken bij Itsmylife waren vooral gesprekken over wie ik was, wat ik zocht, en er werd vooral veel in gegaan op het ´waarom´. Angelique weet verder te vragen, dan je antwoord op een vraag. Ik kwam er hierdoor al snel achter waarom ik bepaalde dingen belangrijk vind. Vanuit hier gingen we verder. Ook spelenderwijs en met tests werd mij steeds duidelijker wat voor persoon ik ben en wat ik zoek in mijn werk/studie. Door de huiswerkopdrachten blijf je er toch wel dagelijks mee bezig. Het is niet zo dat je na een afspraak niets hoeft te doen, het onderzoek ga je zelf voortzetten in je vrije tijd. Ik heb veel onderzoek gedaan naar verschillende opleidingen/beroepen, wat me daarin aansprak en waarom deze opleidingen wel of niet bij me zouden passen. Angelique wist mijn zoekveld ook te verbreden. Je moet niet alleen kijken naar de dingen waarvan je denkt dat die wel bij je passen, maar lees ook eens over beroepen en studies waar je in eerste instantie nog niet eens aan zou denken. 

Het traject is heel persoonlijk, en daardoor vond ik de begeleiding ook erg fijn. Er wordt echt uitgegaan van JOU. Wie ben je? Wat wil je? Wat heb JIJ nodig om goed te kunnen functioneren? Waarom is dit van belang voor je? Etc. Je kwaliteiten komen duidelijk naar boven in de tests, en daardoor krijg je ook steeds een duidelijker beeld van jezelf en waar je op in moet spelen.


De afspraken waren niet alleen verhelderend maar ook nog eens gezellig!
Het meest tevreden ben ik over de geboden begeleiding van Angelique. Je doet het uiteindelijk allemaal zelf maar zij helpt je op weg in de goeie richting. 
Angelique, bedankt!



Bart 51 jaar, september 2013 
Na ruim 30 jaar hard werken werd ik zonder pardon op straat gezet. Reorganisatie was de reden, het ging slecht in het bedrijf waar ik werkte en dan maakt het niet uit wie je bent of hoe lang je ergens werkt. Voor mij was het een hele grote klap. Wat moest ik nu gaan doen? Ik heb heel veel sollicitatiebrieven geschreven, soms wel 60 in een week. Op alles wat er voorbij kwam schreef ik. Ik vond het heel erg om zonder werk te zitten. Ook wist ik niet hoe ik moest solliciteren. 

Nadat ik Angelique had gezien op Nederweert24 heb ik haar benaderd. Het intake gesprek was erg prettig en ik kwam al snel tot de conclusie dat ik erg weinig kaas had gegeten over het solliciteren in de huidige tijd. Samen met Angelique heb ik een sollicitatietraject doorlopen. Ik ben haar erg dankbaar voor al hetgeen zij mij geleerd heeft. Uiteindelijk heb ik drie maanden later een baan gevonden. Ik was erg blij dat ik weer aan de slag kon.

Roger 33 jaar, september 2013
Wauw, ik ben erg onder de indruk van mijn cv. Heb er totaal geen spijt van dat ik Itsmylife heb ingeschakeld. Met dit cv kan ik mij nog beter presenteren bij mijn toekomstige werkgever.

Stephan 33 jaar, augustus 2013
Door een teruglopende orderstroom bij mijn voormalig werkgever, met als voornaamste oorzaak de economische crisis, kwam ik na 6 trouwe dienstjaren thuis te zitten zonder werk. Trieste zaak, maar niet het einde van de wereld. Aangezien de werkeloosheid nog nooit zo hoog is geweest de afgelopen jaren, wilde ik mijn cv, sollicitatiebrief en portfolio optimaliseren om zodoende mijn kansen op een nieuwe baan te vergroten.

In mei 2013 heb ik contact gezocht met Angelique (itsmylife) en een afspraak gemaakt. In een gesprek van enkele uren heeft ze met relatief kleine simpele wijzigingen mijn cv en sollicitatiebrief een stuk overzichtelijker gemaakt. Ook wees zij mij erop om mijn LinkedIn-profiel intensiever te gaan gebruiken. Nadat ik alle wijzigingen had doorgevoerd was ik uitermate tevreden over mijn nieuwe uitstraling op de banenmarkt.

Na mijn gesprek met Angelique, liep het niet storm wat betreft baan-aanbiedingen, maar dat was ook niet te verwachten op een arbeidsmarkt waar het ontslagen regent. Inmiddels heb ik een geweldige nieuwe baan. Die baan heb ik mede te danken aan de hulpmiddelen die Angelique mij heeft aangereikt.

Koos 19 jaar, augustus 2013
Ik ben heel toevallig bij Itsmylife uitgekomen. Mijn moeder kwam met een folder aanzetten. Toen ik deze had doorgelezen, kwam ik tot de conclusie dat het wel eens zeer nuttig voor mij kon zijn.

Mijn hulpvragen aan het begin waren voornamelijk; wie ben ik als persoon en wat voor studies passen bij mij? Ik ben er volledig open ingestapt met de verwachting meer duidelijkheid te krijgen. Dat was ook waar we de eerste bijeenkomst mee begonnen.

Het werkte heel fijn dat Angelique een open houding had. Ze vroeg ook door, zodat ze een beter beeld kreeg van wat ik bedoelde. Ik vond dat prettig want zo krijg je echt het gevoel dat iemand je wilt helpen. Ik kreeg ook een vragenlijst die iemand anders over mij moest invullen hoe diegene mij ziet als persoon. Dit had ik door mijn moeder en zus laten invullen en zelf deed ik dat ook.  Later keek ik met Angelique naar de overeenkomsten en verschillen en gingen we daar dieper op in.

Je krijgt tijdens het traject ook veel beroepen te zien, vele waar ik nog nooit aan had gedacht, maar die toch wel bij mijn persoonlijkheid passen. Uiteindelijk is het journalistiek geworden. Ik kreeg van Angelique handige tips en adviezen mee.

Als ik me vergelijk met mezelf aan het begin van het traject is er op het einde zeker wat veranderd. Doordat wat ik belangrijk vind op een rijtje te zetten, kreeg ik een veel beter idee over wie ik als persoon ben. Je bent daar op dat moment ook meer mee bezig. Ook het vergelijken van wat anderen over jou denken en wat je zelf over jezelf denkt helpt een sterk beeld te creëren over jouw persoon. Door de hele lijst aan beroepen kijk je ook naar dingen waar je nog nooit aan gedacht had.

Het fijne aan dit traject is dat het overzichtelijk is en blijft. Je slaat geen stappen over en er wordt echt helder gekeken naar jou als persoon en wat daarbij het beste aansluit. Ik raad dit ook zeker aan voor mensen die met hetzelfde probleem zitten als ik had. Je werkt in een fijne sfeer, kan veel zelfstandig doen. Er wordt specifiek gekeken naar welke hulp jij nodig hebt en sluit echt aan bij de hulpvraag die jij hebt. Ik heb er veel aan gehad.

Luuk 23 jaar, juni 2013
Ik vond het erg fijn om een steun in de rug te krijgen. Het is lastig om je studiekeuze goed te maken en met de hulp van Angelique heb ik de goede keuze kunnen maken en ga ik met een goed gevoel aan mijn nieuwe studie beginnen. Angelique heeft mij daarbij geholpen door advies te geven en me te stimuleren om zelf uit te gaan zoeken wat het beste bij me past. Ook ben ik gaan kijken naar mijn kwaliteiten en valkuilen en wat ik echt graag wil in een opleiding/werk. Daarna ben ik gaan kijken welke opleidingen daarbij passen en uiteindelijk ben ik naar open dagen geweest en heb ik mijn keuze kunnen maken. Door de testen die je maakt en de gesprekken krijg je ook een beter beeld van wat je kunt en waar je nog aan moet werken. Ook krijg je een beter beeld van wat voor persoon je bent en welke opleidingen of werk bij je past.

Sebastiaan 18 jaar, juni 2013
Voordat ik aan het traject begon stelde ik mezelf vaak de vraag ‘wat wil ik later gaan doen? Op dit moment doe ik de opleiding administratief medewerker op MBO niveau. Maar ik kwam er al snel achter dat deze opleiding niet iets is wat ik later als werk zou willen voortzetten.

Voor het traject begon hoopte ik dat ik er uiteindelijk achter zou komen welke richting ik uit zou gaan. Ik wilde graag een HBO studie gaan doen. Maar welke?

Tijdens het traject waren er een aantal fases. In het begin ging het vooral over wat je allemaal kunt. Je krijgt daarom ook een soort intelligentietest. Daarna ga je bespreken wat je leuk vindt, en wat je prettig vindt. Ook wordt er getest naar je normen en waarden. Wat vind je belangrijk en hoe ga jij met mensen om.

Tijdens de sessies probeert Angelique door middel van heel veel vragen erachter te komen wat bij je past. En beetje bij beetje kom je er steeds meer achter wat je werkelijk wilt. Het is vooral motiverend als je een beeld krijgt van wat je later ongeveer wilt gaan doen.

Wat mij vooral duidelijk is geworden is dat als ik mijn doel wil halen, en dat is een goede HBO-studie te gaan doen dat ik daar erg mijn best voor zal moeten gaan doen. Voorheen op het VMBO en MBO kon je het makkelijk halen door weinig te doen. Maar dat zal nu anders worden. 
Het is mij ook duidelijk geworden dat ik later wat meer de handel in wil gaan. Door middel van stages ben ik hier uiteindelijk achter gekomen. 

Verder ben ik nu vooral blij omdat ik nu ongeveer weet wat ik wil gaan doen. Ik heb nu een paar studies gevonden die mij zeker interesseren. En nu heb ik nog 1 jaar de tijd om via open dagen en meeloopdagen erachter te komen welke van deze studies het beste bij mij past.

Ik ben dus erg blij met de geboden begeleiding. 

Lotte 20 jaar, juni 2013
Als studente Rechtsgeleerdheid wilde ik graag de vakantiemaanden gebruiken om ervaring op te doen in de rechtspraktijk. Ik heb Angelique benaderd om mij te helpen met het professionaliseren en het overzichtelijk maken van mijn cv. Daarnaast heeft zij mij een versterkt inzicht gegeven in het maken van een motivatiebrief. Ik heb in korte tijd veel van haar geleerd en haar advies kan ik zowel tijdens mijn studie als in de toekomst erg goed gebruiken.

Bud 24 jaar, mei 2013
Toen ik afgelopen zomer thuis kwam te zitten met burn-out klachten, was het een goed moment om eens stil te staan bij mijn carrière plannen voor de toekomst.
Als 17 jarige ben ik in de supermarkt begonnen en via een BBL opleiding heb ik mijzelf opgewerkt tot assistent bedrijfsleider. Een logische volgende stap is het traject tot bedrijfsleider. Maar de harde zakelijke kant van de detailhandel begon mij steeds meer tegen te staan. Ik zag mijzelf geen bedrijfsleider worden, maar betekende dit dat ik op 24 jarige leeftijd al mijn eindstation had gehaald? Ik wilde wat anders maar had totaal geen idee wat ik zou kunnen of wat er bij mij zou passen.

Mijn bedrijfsleidster raadde mij toen aan eens een afspraak te maken met Itsmylife- loopbaanadvies. Zij was ervan overtuigd dat dit het juiste adres was en zij mij konden helpen met de vragen waar ik mee zat.

Na een intake gesprek van een uur had ik een goed beeld wat Itsmylife-loopbaanadvies voor mij kon betekenen. Het was een goed gesprek en ik was zowel overtuigd van Angelique als persoon en het traject dat zij mij voorstelde.

Het traject bestond uit één afspraak per week zeven weken lang. In die zeven weken heb ik veel over mijzelf geleerd. Aan de hand van testen kwam ik er achter welke leerstijl het beste bij mij past. Maar ook welk opleidingsniveau ik aan kan en wat mij motiveert en prikkelt in een opleiding.
Door de opbouw van het traject zocht ik veel dingen uit tussen de afspraken door. Daardoor had ik een geschikte nieuwe opleiding/toekomstplanning gevonden in de vijfde week. De laatste twee weken hebben mij alleen maar bevestigd dat deze studie bij mij past en dat ik het aankan.

Ik ben uiteindelijk zeer te spreken over het traject dat ik gevolgd heb. In 7 weken heb ik veel over mezelf geleerd en een goede keuze kunnen maken uit duizenden studie opties. Bovendien waren het hele interessante gesprekken met Angelique en heeft ze me ook veel tips en ervaringen meegegeven die ik direct kan gebruiken in mijn huidige baan.

Marly 21 jaar, maart 2013
Het traject heb ik als goed ervaren, ik ben erg blij met de resultaten die we hierin bereikt hebben. het is ook voor mij persoonlijk leuk om te zien, dat ik eigenlijk deze keuze al goed wist van binnen maar dat ik deze in een hoekje geduwd heb. Nu sta ik er met een goed gevoel in. Ik heb nog wel keuzes die ik moet maken, maar ik ben er wel uit in welke richting ik wil en wat mijn doel daarbij is.
Ik vind het ook erg fijn om met iemand te praten in plaats van veel testen te doen en opdrachten te maken. Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend, maar bij mij werkt deze manier goed. Het is ook goed en fijn dat Angelique weet hoe ze daarop moet inspelen.
Dus daarom: hartelijk bedankt voor alle hulp! 

 

 

Vind mij op Linkedin
Blog
Vind mij op Facebook
Volg mij