Studiekeuze

Een studiekeuzetraject is een investering in jouw toekomst. Het helpt jou jezelf beter te leren kennen en vervolgens makkelijker de juiste studiekeuze te maken. Ik doorloop samen met jou de stappen van het keuzeproces. Je krijgt antwoord op vragen als ‘Wat vind ik belangrijk?’, ‘Wat wil ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Welke studie past het beste bij mij?’. Als loopbaanadviseur help ik je jouw capaciteiten, interesses, drijfveren en je persoonlijkheid in beeld te brengen.

Doorgaans volg je een traject waarbij je na het intakegesprek ongeveer vijf gespreksuren met mij hebt. Daarnaast krijg je een aantal passende oefeningen. Het gehele traject duurt ongeveer twee maanden. In het kennismakingsgesprek bekijken we of het traject geschikt is voor jou en of je het wellicht versneld kunt doorlopen. Soms kiezen we voor een uitgebreider of korter traject.

Kies de juiste studie
Het kiezen van de juiste studie voor je latere beroep wordt steeds belangrijker. Een foute keuze kan er toe leiden dat je studiekosten erg oplopen. Dit kun je voorkomen door vooraf goed na te gaan welke beroepsrichting het beste bij jou als persoon past. Jouw persoonlijkheid, interesses en de mogelijkheid om in die sector een baan te krijgen zijn hierin leidend.

Studiekeuzetrajecten Itsmylife
Itsmylife biedt een aantal studiekeuzetrajecten. Weet je al een beetje welke studie bij jou past of heb je daar nog geen idee van? Wil je tijdens je studie begeleiding van Itsmylife? Wil je je heroriënteren op beroeps- en studiemogelijkheden? Afhankelijk van de antwoorden op deze vragen kies je het juiste studiekeuzetraject. Klik op de trajecten voor meer informatie. Prijzen zijn inclusief BTW.

Vind mij op Linkedin
Blog
Vind mij op Facebook
Volg mij