Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Stress en Burnout

Begeleiding bij burn-out en stress
Je had het zelf niet zien aankomen. Je dacht dat jij de wereld wel aankon. Maar ineens….. ben je volledig uitgeput. Opgebrand. De verhouding werk en ontspanning is scheefgegroeid en de stress is je teveel geworden. De diagnose van je huisarts volgt: je hebt een burn-out.

Een burn-out is verre van prettig, maar zie het als een kans om goed na te denken over wat je écht wilt en een nieuwe start te maken. Goede begeleiding is noodzakelijk om weer gezond terug te kunnen keren in je werk of om je in je herstel klaar te stomen voor een andere baan die beter bij je past. Dit intensieve en vaak langdurige traject vraagt de kennis en kunde van een gespecialiseerd begeleider. Bij Itsmylife ben je hiervoor in goede handen.

Begeleiding van Itsmylife
Itsmylife is gecertificeerd voor coaching op het gebied van burn-out- en stressbegeleiding. Onze succesformule op basis van de ‘Flow Wolf’-methodiek onderscheidt zich door de combinatie van wetenschappelijke kennis en een praktische aanpak. De kijk van Itsmylife op jouw capaciteiten en een passende plaats in de arbeidsmarkt, is het puntje op de i in het resultaat dat jij bereikt.

In het traject hou je zelf de regie over je herstel en is alle ruimte om jouw persoonlijke wensen en doelen te bespreken. Samen bekijken we waar de oorzaak ligt van je klachten, wat je kunt doen om ze te verminderen/te laten verdwijnen en hoe je ervoor zorgt dat ze niet terugkomen. Wat telt is dat jij weer nieuwe energie krijgt. En om die in de toekomst vast te houden leer je in te zien welke rol jouw gedrag en vaardigheden hierin kunnen spelen.

Resultaat van de begeleiding
Na het begeleidingstraject van Itsmylife zie jij in hoe een burn-out zich ontwikkelt en weet je de klachten voortaan in een vroegtijdig stadium te herkennen. Alleen dan kun je ze op een juiste manier tegengaan. Je bent in staat om beter om te gaan met spanningen en eventuele toekomstige klachten terug te dringen of zelfs te voorkomen. Je hebt je energievoorraad weer opgebouwd en gaat vol vertrouwen te toekomst tegemoet, wat resulteert in geluk in je werk- en privésituatie.

Aanmelden
Wil jij je burn-out de baas worden of wil je hem voorblijven, meld je dan aan voor een professioneel begeleidingstraject bij Itsmylife. In een intakegesprek bespreken we jouw situatie en stellen we het plan van aanpak op. Op dat moment kan Itsmylife ook een inschatting maken van de duur van het traject. Gemiddeld bestaat een traject uit tien contactmomenten.

Kosten
De totale kosten voor het begeleidingstraject zijn afhankelijk van het plan dat we samen opstellen en de duur van het traject. Itsmylife rekent een tarief van € 85,00 (ex BTW) per gesprek van 60 minuten. Het is niet ongebruikelijk dat de werkgever de kosten voor het begeleidingstraject betaalt. Informeer hiernaar bij je werkgever.

Vind mij op Linkedin
Blog
Vind mij op Facebook
Volg mij