Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Loopbaanbegeleiding

Soms vraag je je af of jouw baan “de ware” is. Misschien benut je je talenten niet optimaal of is de flow uit je werkleven. Maar waar ligt dat aan? Sta je op een keerpunt in je leven? Is het tijd voor verandering? Dan krijg je te maken met een groot aantal vragen waarop de antwoorden niet altijd makkelijk te vinden zijn. Ik help je als loopbaancoach bij het vinden van deze antwoorden in een loopbaanbegeleidingstraject.

Loopbaanbegeleiding Itsmylife
We maken jouw interesses, persoonlijkheid, talenten en voorkeuren inzichtelijk en gaan daarmee op zoek naar de baan die jou voldoening geeft. Het loopbaanbegeleidingstraject start met een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het gesprek maken we kennis en brengen we jouw hulpvraag in kaart.

Het loopbaanbegeleidingstraject

In jouw persoonlijke loopbaanbegeleidingstraject krijg je opdrachten en kom je wekelijks of tweewekelijks langs voor een coachinggesprek. Het is een vrij intensief traject maar daar staat tegenover dat deze vorm van begeleiding jou veel oplevert. Van goede loopbaanbegeleiding heb je de rest van je leven plezier. Je doet een investering die zichzelf terugbetaalt; niet alleen in geld (sneller een nieuwe baan of hoger salaris) maar ook in werkplezier. Het traject bestaat uit ongeveer zeven bijeenkomsten en duurt tien weken. Indien nodig neemt Itsmylife testen af.

Kies een loopbaanbegeleidingstraject
Itsmylife biedt vier verschillende loopbaanbegeleidingstrajecten. Klik op de trajecten voor meer informatie. Prijzen zijn exclusief BTW.


Belastingvoordeel voor jou of jouw werkgever
Kosten voor loopbaanadvies zijn sinds 2013 als scholingskosten/studiekosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Het doel van de opleiding moet gericht zijn op verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven, behouden of verbeteren van je inkomenspositie. Informeer bij Itsmylife of jij of jouw werkgever bij betaling van de kosten voor loopbaanbegeleiding gebruik kunt maken van het belastingvoordeel.

Vind mij op Linkedin
Blog
Vind mij op Facebook
Volg mij