Carrière Card

Zoek jij een origineel en nuttig cadeau voor iemand die pas afgestudeerd is, vastloopt in zijn carrière of gewoon toe is aan een nieuwe stap in zijn loopbaan? Of heb jij een traject gevolgd bij Itsmylife en ken je iemand die jij ook zo’n traject gunt? Zoek dan niet langer en kies voor de Carrière Card van Itsmylife. Met de card geef je niet zomaar een cadeau maar een steuntje in iemands rug bij het vinden van een leuke (nieuwe) baan. Een toekomstgericht cadeau waarvan de ontvanger zijn leven lang plezier heeft.

Hoe gaat het in z’n werk?
Om de card te bestellen neem je contact op met Itsmylife. De card wordt in een mooie cadeauverpakking bij jou thuisbezorgd of je kunt het ophalen in een van onderstaande winkels na ontvangst van een ophaalbevestiging. Ook kun je er voor kiezen om de card rechtstreeks te laten sturen naar degene die jij de card wilt schenken.

De ontvanger van de card volgt het traject bij Itsmylife eenvoudig via Skype of persoonlijke bijeenkomsten. Voor het starten van het traject neem je contact op met Itsmylife. De contactmomenten worden in overleg vastgelegd. 

Koop je de card liever in een winkel? Ga dan naar:

  • ‘De Toverbal’ (snoepwinkel), Kerkstraat 14, 6031 CH in Nederweert (0495-624700) 
  • ‘Glamz’ (dames en heren modezaak), Maasstraat 14, 6001 EC in Weert (0495-451104)
  • ‘EMTÉ’ (supermarkt), Van Gentlaan 8, 5694 SC in Breugel (0499-491200) 


Keuze uit drie Carrière Cards
Je kunt kiezen uit drie verschillende Carrière Cards. Zo is er altijd een card die past bij de persoon aan wie je hem schenkt en bij jouw budget. Klik op de cards en bekijk bij elke card wat het bijbehorende traject inhoudt. Prijzen zijn inclusief BTW.


Bestel, activeer of waardeer hier uw Carrière Card op
Vind mij op Linkedin
Blog
Vind mij op Facebook
Volg mij