Aanpak

Voor we echt aan de slag gaan starten we met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en bekijk ik wat jij nodig hebt om jouw loopbaan plezierig te laten verlopen. Dit werk ik uit in een concreet plan van aanpak met het bijbehorende kostenplaatje. Zie jij het traject zitten? Dan gaan we samen aan de slag.


Mogelijkheden in het traject
De aanpak kan bijvoorbeeld bestaan uit een studiekeuzetest (welke studie past bij jou?), loopbaanbegeleiding (begeleiding in de zoektocht naar een baan die past bij jouw interesses, persoonlijkheid, talenten en voorkeuren), een sollicitatietraject (leren schrijven van een onderscheidende brief en goed Curriculum Vitae en voorbereiding op het sollicitatiegesprek) of coaching omdat je er behoefte aan hebt om de dingen die je meemaakt in je dagelijks werk (bijvoorbeeld problemen bij het managen van een team of het voeren van gesprekken over een arbeidsconflict) te bespreken met een onafhankelijk persoon.

Optimaal resultaat

Mijn aanpak is erop gericht samen tot een optimaal resultaat te komen. Wederzijds vertrouwen daarbij is de basis van waaruit ik werk. Mocht blijken dat ik niet de juiste partner ben voor jouw hulpvraag, dan kan ik je doorverwijzen. Ook als een psychologische test deel uitmaakt van het traject zal ik samenwerken met een vaste partner die hiervoor gecertificeerd is of met een erkend psycholoog. 
Ik werk volgens de richtlijnen van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en de gedragsregels van het Noloc.

Even praktisch
Je krijgt bij Itsmylife-loopbaanadvies vooraf de rekening via e-mail toegestuurd. Bij een coaching– of adviesgesprek betaal je de rekening achteraf. In overleg kun je het bedrag ook in termijnen betalen. Als je een afspraak hebt gemaakt en je bent verhinderd, laat het mij dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Bij latere annulering van de afspraak ben ik helaas genoodzaakt de kosten van één consult in rekening te brengen.

Kinderen / jongeren
Voor een afspraak met een persoon jonger dan 12 jaar zijn de ouders de opdrachtgever. Ouders worden dan altijd bij de behandeling betrokken. Is het kind tussen de 12 en 16 jaar, dan tekenen zowel de ouders als het kind. Gedurende het traject zijn de ouders niet aanwezig. Itsmylife houdt hen wel op de hoogte tijdens het traject. Is de jongere 16 jaar of ouder, dan is hij zelf opdrachtgever en tekent hij zelf voor het traject. Ouders kunnen bij de behandeling worden betrokken als de jongere dat ook wil.

Klachten of vragen
Waar mensen met elkaar werken, kunnen misverstanden ontstaan. Als je het met bepaalde zaken niet eens bent of je bent ontevreden, laat het dan gerust weten. Alleen dan kan Itsmylife meedenken over een oplossing. Een open gesprek is vaak de snelste weg naar een oplossing.

Vind mij op Linkedin
Blog
Vind mij op Facebook
Volg mij